heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ПОСЕТА ГО ОБРЕНОВАЦ ЗБОГ САРАДЊЕ У ИЗГРАДЊИ НОВОГ ОБЈЕКТА ГРАДСКОГ ЦЕНТРА У ОБРЕНОВЦУ

 07.10.2014

Чланица Градског већа задужена за социјалну заштиту, Мирјана Милутиновић и вршилац дужности директора Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић посетили су данас Градску општину Обреновац и са Ђорђем Комленским, председником СО Обреновац, у начелу, договорили сарадњу у вези изградње новог објекта ГЦСР-а одељења Обреновац, пошто је претходни уништен у пролећним поплавама.

РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА "ПОДРШКА ПОРОДИЦАМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ КОЈЕ СУ У РИЗИКУ И УГРОЖЕНЕ УСЛЕД ПОПЛАВА"

29.9.2014
Градски центар за социјални рад у Београду је, уз финансијску подршку УНИЦЕФ-а и у сарадњи са Центром за заштиту одојчади, деце и омладине, започео реализацију пројекта "Подршка породицама на територији општине Обреновац које су у ризику и угрожене услед поплава".

ОКРУГЛИ СТО: "ЦЕНТРИ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД И УСЛУГЕ ПОДРШКЕ ОСОБАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У РЕФОРМСКОМ КОНТЕКСТУ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ"

 24.09.2014
Центар за самостални живот особа са инвалидитетом Србије у сарадњи са Градским центром за социјални рад у Београду и уз подршку организације Католичка служба за помоћ -ЦРС, организовао је округли сто за професионалце у општинским центрима за социјални рад на тему "Центри за социјални рад и услуге подршке особама са инвалидитетом у реформском контексту социјалјне заштите". Активно учешће у раду округлог стола узели су Јасмина Ивановић, секретарка за социјалну заштиту Града Београда, као и Владимир Илић, в.д. директора Градског центра за социјални рад у Београду који је говорио о важности стручног поступка центара за социјални рад у процени потреба особа са инвалидитетом за услугама социјалне подршке.

ОДРЖАН ДРУГИ САЈАМ РАЗМЕНЕ 2014 У ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ

 24.09.2014
Градски центар за социјални рад у Београду учествовао је на другом Сајму размене 2014. у области социјалне заштите који је одржан 24. септембра у Београду у организацији Удружење стручњака за подршку деци и породици ”ФИЦЕ СРБИЈА”. Сајам је отворио Ненад Иванишевић, државни секретар за међународну сарадњу, европске интеграције и пројекте, Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а отварању су присуствовале и Јасмина Ивановић, Градска секретарка за социјалну заштиту, Мирјана Милутиновић, члан градског већа града Београда, Наташа Симовић, представница Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, као и Владимир Илић в.д. директора Градског центра за социјални рад у Београду.

ГРАДСКИ ЦЕНТАР ДОМАЋИН ПРИПРЕМНОГ САСТАНКА ЗА ДОНАТОРСКИ САЈАМ

12.09.2014
Градски центар за социјални рад у Београду био је домаћин другог припремног састанка за Донаторски сајам који ће се одржати 24. септембра у хотелу "Crowne plaza" У Београду. Припремни састанак отворила је Јована Вазура, помоћница вршиоца дужности  директора ГЦСР-а, она је у име в.д. директора Градског центра и у своје лично име  поздравила све присутне, пожелела им добродошлицу и том приликом је истакла значај вишегодишње успешне сарадње између  Фице Србија и ГЦСР-а, као и да се нада да ће и у наредном периоду,  она бити настављена на обострано задовољство.

Поткатегорије