heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ 45 СТАНОВА ЗА СОЦИЈАЛНО СТАНОВАЊЕ У КАМЕНДИНУ

14.11.2014

Градоначелник Београда Синиша Мали, шеф представништва Високог комесаријата Уједињених нација за избеглице Едуардо Арболеда, заменица комесара за избеглице и миграције Републике Србије Светлана Велимировић и вршилац дужности директора Градског центра за социјални рад Владимир Илић потписали су данас уговор којим ће бити омогућена изградња објеката за социјално становање у заштићеним условима, у оквиру пројекта „Подршка побољшању животних услова присилних миграната и затварању колективних центара”. Уговор о изградњи 45 станова у Камендину биће завршени до краја следеће године.

ГРАДСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ ПРИЈАТЕЉ КАМПАЊЕ „ЗА ЈАЧЕ И СРЕЋНИЈЕ ПОРОДИЦЕ СА ДЕЦОМ У СРБИЈИ“ КОЈУ СПРОВОДИ УНИЦЕФ УЗ ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ХЕМОФАРМ ФОНДАЦИЈЕ

07.11.2014

Градски центар за социјални рад у Београду, подржао је Кампању коју спроводи УНИЦЕФ уз финансијску подршку Хемофарм фондације. Истраживање које је УНИЦЕФ спровео у сарадњи са Центром за истраживање јавних политика „Срећа и породице са децом у Србији“ има за циљ да се подстакну дебате о начину на који породицу можемо да вратимо у први план, и на који начин јавне политике могу да допринесу срећи деце, односно породице.

ДОНАЦИЈА РАЧУНАРА НОРВЕШКЕ АМБАСАДЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "ПСИХОЛОШКО И ПРАВНО ИЗЛЕЧЕЊЕ ЖРТАВА ПОРОДИЧНОГ НАСИЉА"

03.11.2014

Амбасада Краљевине Норвешке у оквиру пројекта "Психолошко  правно излечење жртава породичног насиља" који спроводи ИАН Међународна Мрежа помоћи у партнерству са Градским центром за социјални рад у Београду, донирала је Градском центру за социјални рад у Београду шест рачунара намењених за рад у приградским одељењима ГЦСР-а. У питању су Барајево, Гроцка, Лазаревац, Младеновац, Сопот и Сурчин. Донацију рачунара, као део пројектних активности, руководиоцима одељења уручио је амбасадор Краљевине Норвешке, Нилс Рагнар Камсваг.

ГЦСР НА САЈМУ КЊИГА

30.10.2014
Градски центар за социјални рад у Београду учествовао је на округлом столу у оквиру предстваљања активности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на 59. Међународном београдском сајму књига. Тема окрулог стола била је Малолетничка делинквенција , а учешће су поред ГЦСР-а узели и представници  других релевантних институција. Округлом столу присуствовао је вршилац дужности директора ГЦСР-а, Владимир Илић, а у име Градског центра за социјални рад о улози органа старатељства у поступцима према малолетним учиниоцима кривичних дела говорила је Микаина Стевановић, руководилац Одљења за послове планирања и развоја.

ПОСЕТА ГО ОБРЕНОВАЦ ЗБОГ САРАДЊЕ У ИЗГРАДЊИ НОВОГ ОБЈЕКТА ГРАДСКОГ ЦЕНТРА У ОБРЕНОВЦУ

 07.10.2014

Чланица Градског већа задужена за социјалну заштиту, Мирјана Милутиновић и вршилац дужности директора Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић посетили су данас Градску општину Обреновац и са Ђорђем Комленским, председником СО Обреновац, у начелу, договорили сарадњу у вези изградње новог објекта ГЦСР-а одељења Обреновац, пошто је претходни уништен у пролећним поплавама.

Поткатегорије