heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

Министри посетили Прихватни центар за мигранте у Обреновцу

29.01.2017.

Прихватни центар за мигранте у бившој касарни у Обреновцу у коме је према подацима Градског центра за социјални рад у Београду смештено 240 малолетних миграната без пратње родитеља посетили су министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, министар за рад запошљавање борачка и социјална питања Александар Вулин, министар одбране Зоран Ђорђевић, шеф представништва УНХЦР-а у Србији Ханс Фридрих Шодер и пресдедник општине Обреновац Мирослав Чучковић.

Министар Александар Вулин и директор ГЦСР-а Владимир Илић посетили Геронтолошки центар у Младеновцу

26.01.2017.

Министар рада, запошљавања, борачких и социјалних питања у Влади Републике Србије, Александар Вулин и Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду обишли  су кориснике Геронтолошког центра Младеновац који су смештени током претходних дана леденог таласа.

Безбедност деце на Савском језеру- упозорење за родитеље

24.01.2017.

Поводом апела за помоћ и подршку који је упућен Градском центру за социјални рад у Београду од стране ЈП „Ада Циганлија“ због тога што се граћани клизају и шетају по залеђеном Савском језеру, нарочито родитељи који возе децу у колицима и шетају са њима преко језера, јер је лед неравномерне дебљине и није безбедан, овим путем као орган старатељства:

УПОЗОРАВАМО РОДИТЕЉЕ ДА ОВАКВО ПОНАШАЊЕ, КОЈЕ МОЖЕ УГРОЗИТИ ЖИВОТ И ЗДРАВЉЕ ДЕТЕТА ЗА ПОСЛЕДИЦУ МОЖЕ ИМАТИ ПРЕДУЗИМАЊЕ МЕРА ИЗ ОБЛАСТИ ПОРОДИЧНО ПРАВНЕ ЗАШТИТЕ.

Још једном апелујемо на родитеље малолетне деце да поштују упутства и упозорења надлежних служби у вези са шетњом по залеђеном Савском језеру, како би избегли нежељене последице по безебдност њих самих и њихове деце.

Уручена донација Прихватилишту за одрасла и стара лица

12.01.2017.

Чланица Градског већа Мирјана Маврић и директор Градског центра за социјални рад Владимир Илић, уручили су данас донацију- 500 килограма воћа и поврћа Прихватилишту за одрасла и стара лица, а донацију је обезбедила Велетржница Београд.

Корисници НСП-а у акцији чишћења снега

12.01.2016.

Градски центар за социјални рад у Београду ангажовао је радно способне кориснике новчане социјалне помоћи у акцији чишћења снега са београдских улица,  у оквиру мера радне активације којом је предвиђено да се они који примају овај вид помоћи укључе и допринесу како побољшању личног статуса тако и друштву.

Поткатегорије