heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

Министар Александар Вулин и директор ГЦСР-а Владимир Илић посетили Геронтолошки центар у Младеновцу

26.01.2017.

Министар рада, запошљавања, борачких и социјалних питања у Влади Републике Србије, Александар Вулин и Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду обишли  су кориснике Геронтолошког центра Младеновац који су смештени током претходних дана леденог таласа.

Безбедност деце на Савском језеру- упозорење за родитеље

24.01.2017.

Поводом апела за помоћ и подршку који је упућен Градском центру за социјални рад у Београду од стране ЈП „Ада Циганлија“ због тога што се граћани клизају и шетају по залеђеном Савском језеру, нарочито родитељи који возе децу у колицима и шетају са њима преко језера, јер је лед неравномерне дебљине и није безбедан, овим путем као орган старатељства:

УПОЗОРАВАМО РОДИТЕЉЕ ДА ОВАКВО ПОНАШАЊЕ, КОЈЕ МОЖЕ УГРОЗИТИ ЖИВОТ И ЗДРАВЉЕ ДЕТЕТА ЗА ПОСЛЕДИЦУ МОЖЕ ИМАТИ ПРЕДУЗИМАЊЕ МЕРА ИЗ ОБЛАСТИ ПОРОДИЧНО ПРАВНЕ ЗАШТИТЕ.

Још једном апелујемо на родитеље малолетне деце да поштују упутства и упозорења надлежних служби у вези са шетњом по залеђеном Савском језеру, како би избегли нежељене последице по безебдност њих самих и њихове деце.

Уручена донација Прихватилишту за одрасла и стара лица

12.01.2017.

Чланица Градског већа Мирјана Маврић и директор Градског центра за социјални рад Владимир Илић, уручили су данас донацију- 500 килограма воћа и поврћа Прихватилишту за одрасла и стара лица, а донацију је обезбедила Велетржница Београд.

Корисници НСП-а у акцији чишћења снега

12.01.2016.

Градски центар за социјални рад у Београду ангажовао је радно способне кориснике новчане социјалне помоћи у акцији чишћења снега са београдских улица,  у оквиру мера радне активације којом је предвиђено да се они који примају овај вид помоћи укључе и допринесу како побољшању личног статуса тако и друштву.

Јутарњи програм ТВ Хепи: ОБЕЛЕЖЕНО 25 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА ГЦСР-А

02.01.2017
 
Владимир Илић, директор градског центра за социјални рад у Београду, гостујући у Јутарњем програму Хепи телевизије истакао је да је у Градском центру обележено 25 година од оснивања, са запосленим радницима који раде у Центру 25 година, од оснивања, 1991.године.

Поткатегорије