heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

Градски центар за социјални рад у Београду обележио 25 година рада

28.12.2016

Поводом обележавања 25 година од оснивања Градски центар за социјални рад у Београду посетили су Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Наташа Станисављевић, Градска секретарка за социјалну заштиту.

Овом приликом, Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад, највеће установе социјалне заштите у земљи, уручио је захвалнице министру Вулину, секретарки Станисављевић у име Града Београда, новинарима, као и запосленим у ГЦСР који су ту од самог оснивања.

Уручене захвалнице најстаријим радницима ГЦСР

28.12.2016
 
Да би Градски центар био оно што је данас – не само највећа већ и водећа установа социјалне заштите у новим идејама, примени и развоју нових услуга, потребни су стручњаци –професионалци свако у својој области, а у ГЦСР су то социјални радници, педагози, психолози, специјални педагози, правници, административни радници, хигијеничари, возачи, мајстори.

Од 586 запослених у Градском центру , 97 је ту од само почетка свих 25 година. У знак поштовања и захвалности за њихов предан и професионалан рад, најмање што можемо је да им за то одамо признање,

Министар Александар Вулин обишао зграду ГЦСР-а и разговарао са запосленимa

28.12.2016

Приликом посете Градском центру за социјални рад у Београду поводом обележавања 25 година рада, Александар Вулин, министар за рад запошљавање, борачка и социјална питања, обишао је зграду Градског центра и том приликом се упознао и разговарао са запосленима o начину и условима рада. Њега је интересовало који су то проблеми и разлози због којих се грађани обраћају центру, са којим проблемима и изазовима се суочавају стручни радници као и о изменама које се очекују у Закону о социјалној заштити.

ГЦСР против дискриминације ЛГБТ особа

07.12.2016.

Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду потписао је данас у Старом двору, Меморандум о сарадњи на подручју превенције дискриминације и подршке ЛГБТ особама на територији града Београда.

Борба против насиља у породици: одржан састанак координационог тела

26.09.2016.

У Градском центру за социјални рад  Београду, одржан је састанак координационог тела за спровођење Споразума о међусекторској сарадњи у примени Општег протокола о поступању и сарадњи установа, органа и организација у ситуацијама насиља над женама у породици и у партнерским односима на подручју града Београда, који је потписан 25.новембра 2015. године.

Поткатегорије